Elbil ladestander

Zappi – Klog ladestander optimeret til brug med solcelleanlæg

--IMAGE MISSING--

Hvorfor vælge VIASOL

Viasol

Siden 2011 har Viasol rådgivet og hjulpet over 3000 husstande med den grønne omstilling. Det har vi gjort ved at tilbyde løsninger, som gør det nemt og gennemsigtigt for private husejere, at få opsat enten solcelleanlæg eller en ladestander til elbil. I alle sammenhænge tilbyder vi at stå for totalentreprisen og levere højeste kvalitet og god service.


Læs også om solcelleanlæg her

Ladestander

Med Zappi har vi muligheden for at sælge den klogeste, og muligvis bedste, ladestander tilgængeligt på markedet. Ladestanderen er udviklet, testet og produceret i England, af den kendte britiske producent Myenergi. Myenergi specialiserer sig i at tilbyde innovative og smarte løsninger til alt der hedder vedvarende energi. En Zappi ladestander fra Myenergi tilbyder den ypperste form for synergi med solceller.


- Prøv vores prisberegner til solcelleanlæg her.

Zappi by Myenergi

Myenergi’s smarte ladestation Zappi, er den absolut bedste løsning til en ladestander til elbil i kombination med et solcelleanlæg. Zappi ladestanderens intelligente ladefunktioner tilbyder en optimeret opladnings process, som tillader for den bedst mulige udnyttelse af ens selvproducerede energi med en elbil.


Ved hjælp af Myenergis ‘Harvi’ kan Zappi følge med i solcelleanlæggets produktion. Baseret på denne information kan elbil ladestanderen, alt efter valg af ladetilstand, oplade elbilen optimalt. Dertil er det muligt at følge med i produktion samt at styre hvilken ladefunktion er benyttet via en smart app.


Hovedfunktionaliteten som tillader ekstra synergi med solceller, kommer i form af de forskellige ladetilstande:


– ECO ladefunktionen tilbyder muligheden for at lade hurtigt, dog med mest muligt energi fra solcelleanlægget.


– ECO+ ladefunktionen giver muligheden for at lade udelukkende med selvproduceret energi fra eget tag.


– FAST ladefunktionen benytter ladestanderens fulde ydeevne til hurtigst muligt at oplade elbilen, med en blanding af energi fra eget tag og energi fra elnettet.


Læs med længere nede på denne side for en dybdegående forklaring af de forskellige ladefunktioner, samt en FAQ omkring Zappi ladestanderen.


Sidst men ikke mindst er man nødt til at nævne Zappi’s ydeevne. Zappi er nemlig ikke kun smart og funktionel i kombination med solceller, den er tilmed også en af de mest kraftfulde ladestandere på hele markedet. Leveret med 11 kW, og med mulighed for hele 22 kW, vil enhver husstand på alle måder være fremtidssikret med Zappi.

Nøgletal

Rated Power: 22.0 (11.0) kW

Rated Supply voltage: 400 V

1- eller 3 faset: 3 faset (m. dynamiske faser)

Load balancing

Kabel længde: 6.5 meters kabel

IP65 beskyttelse

Størrelse: 439 x 282 x 122 mmRing på 70 20 74 74 for mere information.


Ladefunktionalitet

Lær mere om Zappi’s smarte-ladefuntioner her

missing image

ECO

Med ladefunktionen ECO, som for mange er den foretrukne ladefunktion, bliver der benyttet et mix af grøn energi fra solcelleanlægget og energi fra elnettet til at oplade elbilen – dog med energi fra solcellerne først og fremmest


Ladestanderen overvåger forbruget i forhold til hvor meget der bliver genereret fra taget, samt hvor meget energi der bliver brugt i husstanden.


Ud fra denne information vil ladestanderen vurdere om der efter forbruget fra husstanden er mere selvproduceret energi at tage af til at lade bilen.


Oplader man i løbet af dagen i høj-produktions perioder er det derfor muligt at oplade med 100% grøn energi fra eget tag, netop da dette er ladefunktionens ‘foretrukne’ energikilde..


Dette kan lade sig gøre ved hjælp af ladestanderens ‘dynamiske faser’, det vil sige at den kan gå fra at være 1-faset til 3-faset. Var den kun 3-faset, så skulle solcelleanlægget producere mindst 4,14 kW overproduktion for at kunne lade. Men, grundet ladestanderens dynamiske faser kan den skifte til at være 1-faset, hvor grænsen derfor kun ligger på 1,4 kW.

ECO+

Ladefunktionen ECO+ er meget lig den normale ECO ladefunktion, med den forskel at ECO+ ikke vil lade med energi fra elnettet.


ECO+ ladefunktionen gør nemlig at elbilen lader med absolut mest muligt strøm fra solcelleanlægget.


Opdager ladestanderen at der er importeret strøm fra elnettet, så vil ladestanderen pause ladningen indtil der igen er nok selvproduceret energi fra solcellerne til at lade elbilen.


Dermed er det muligt at sikre man næsten kører på udelukkende grøn og selvproduceret energi.

missing image
missing image

FAST

Med ladefunktionen FAST er formålet, som navnet hentyder, at oplade bilen hurtigst muligt.


Det gør ladestanderen ved at benytte energi fra både solcelleanlægget samt elnettet. Dermed udnytter ladestanderen altså dens fulde ydeevne – hvilket er den højeste på markedet.


Med muligheden for at lade med helt op til 22 kW er Zappi det ultimative på markedet indenfor ydeevne, og fremtidssikrer dig mange år ud i fremtiden – samtidigt med den tilbyder ekstra funktionalitet i samarbejde med solceller.


Er man i markedet for en ladestander som kan det hele, samt udnytte energien fra dit solcelleanlæg til det fulde, så findes der ikke en bedre løsning en Zappi fra Myenergi.

Hvem er Myenergi?

Myenergi blev grundlagt i 2016 i England med et fokus på at optimere forbrug af vedvarende energikilder i privaten. I de seneste år har Myenergi fulgt dette mål og udviklet innovative produkter som tilbyder en ‘eco-smart’ løsning til brug af vedvarende energikilder, til forbrugere som netop er interesseret i disse former for energi.


Sidenhen er deres produkter blevet enormt populære. Ladestanderen Zappi er nu den mest populære ladestander i hele England, og er i gang med et voldsomt skub rundt om i Europa for at få deres fantastiske produkter ud til flest muligt. Dertil er de gået fra at være en virksomhed bestående af 6 mennesker, til at have flere hundreder ansatte og kontorer i 4 forskellige lande.

missing image

Spørgsmål og svar

Få svar på oftest stillede spørgsmål omkring den populære ladestander, eller ring og få en snak med en af vores medarbejdere.

Kan man oplade alle typer elbil?

Zappi er kompatibel med stort set alle el- og hybrid biler. Det er kun sjældent, at det ikke vil være muligt. Men der er meget få bilproducenter, som har lavet deres egne unikke systemer, som kræver egne produkter. Altså kan det sammenlignes en smule med at alle smartphones, foruden iPhone, kan oplade med samme oplader.

Her hvor kun iPhone har lavet deres eget lukkede system.


Derudover skal det noteres at for at benytte ladestanderens smartfunktioner skal elbilen tillade at ladestationen kan pause ladningen. Dette er ikke en funktion alle elbiler har, dog er det ved at blive normalen. Vi er her hos Viasol igang med at sammensætte en liste af kompatible biler, men indtil da kan du kontakte din elbilproducent for at høre om din bil er kompatibel.

Hvor hurtigt kan jeg lade min bil op?

Det kommer meget an på om det er en hybrid- eller elbil, og hvilket størrelse batteri bilen har. Derudover er det også forskelligt hvor meget selve batteriet i bilen kan lade op i timen.

Men med en Zappi på 22kW, så vil man kunne lade med op til 22kW i timen. Dermed er det bare at gange timerne op til hvor stort batteriet er på bilen.

Hvor skal den placeres ift. bil og eltavle?

Du kan placere ladestanderen hvor du ønsker den. Derfra vil vi blot kable den ind til eltavlen i huset og på den måde tilslutte den.

Hvor meget oplader man med i timen?

Zappi ladestanderen bliver leveret med mulighed for 22 kW i timen. Dog skal det noteres at den leveres med en grænse på 11 kW, dette kan dog ændres. Så ud fra hvor stor elbil man har og hvor meget den kan trække i timen, så handler det om at vurdere hvilken kW der er den rette at gå videre med. I forlængelse kan man også vurdere det ud fra, hvilken størrelse inverter man har til ens solcelleanlæg, hvis man har det eller vil erhverve sig et i samme omgang.

Kan den lade på strøm fra et solcelleanlæg?

Ja, det er netop det som en Zappi er bygget til. Med hjæp fra Harvi sporingssystemet forstår ladestanderen din produktion og optimerer ladningen så du bedst muligt bruger din selvproducerede strøm. Læs mere om dette i beskrivelsen om Zappi’s forskellige ladefunktioner længere oppe på denne side.

Kan den klare alle vejrforhold?

Ladestanderen har en beskyttelses rating på IP65, hvilket er en af de bedste der kan opnås. En længere beskrivelse af hvad IP65 helt præcist er, kan findes her.

Vil du høre mere?

Ønsker du rådgivning eller et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg med en Zappi by Myenergi ladestander?


Kontakt os allerede i dag, så vender en af vores konsulenter hurtigt tilbage.

chargingStans

Hvad siger vores glade kunder

Trustpilot-reviewTrustpilot-reviewTrustpilot-review