TV Kampagnerabat

--IMAGE MISSING--

Vi er gået i TV!

 

Mere specifikt kan du lige nu se vores reklamer på TV2. Og vi er de første i branchen, der går på en landsdækkende tv-kanal, og derfor vil vi gerne gøre det med et brag!

Derfor tilbyder vi LIGE NU 5.000 KR. rabat, hvis du køber et solcelleanlæg MED Sonnen batterisystem. 

Derfor har du lige nu en unikt mulighed for at lave en rigtig god handel - dog er den tidsbegrænset. 
 

Betingelser for rabat


TV-kampagnen gælder kun ved køb af et hybrid solcelleanlæg med et solcellebatteri fra Tyske Sonnen - se mere om Sonnen her. 
 
Det vil f.eks. sige, at hvis anlægget består af SunPower/Maxeon paneler og et 5-15 kWh Sonnen hybrid batteribank, så vil besparelsen lyde på minimum 5.000 kr. besparelse. 
 

Har du modtaget et tidligere tilbud gennem vores onlineberegner, kan du kontakte os og få et revideret tilbud, hvor vi gennemgår din sag og inkluderer rabatten som denne kampagne tilbyder. 
Kontakt@viasol.dk / 70207474


Har du tidligere været i kontakt med et af vores konsulenter og modtaget et unikt tilbud, gennem forhandling, er du velkommen til at vende tilbage og høre om muligheden for at få et nyt og bedre tilbud. Dog fraskriver vi os at skulle matche alle tidligere udstedte tilbud 1-1, da priser m.m. på diverse produkter og ydelser kan have ændret sig over tid. Ligeså kan forhandlingen have været unik mellem dig og konsulenten og der kan være indregnet særlige forhold herunder bl.a. et særligt tillæg eller en speciel rabat. Derfor vil rabatten på de 5.000 kr. altid tage udgangspunkt i den onlineberegning du laver i dag. Derefter vil en respektiv konsulent fra Viasol gennemgå din sag og lave en unik anbefaling på et solcelleanlæg, hvor vi reviderer det samlede tilbud, samt inkludere rabatten.

 

Vil du høre mere?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores solcelleanlæg med Sonnen Batterie. Ønsker du rådgivning eller et uforpligtende tilbud?


Kontakt os allerede i dag, så vender en af vores konsulenter hurtigt tilbage.

IMAGE MISSING