Rasmus tester den nye sonnenCharger – hvad synes han?

Rasmus har testet den nye sonnenCharger, og har efterfølgende lavet en super flot blog og video omkring hans oplevelse

Rasmus fik i starten af året sat et hybrid solcelleanlæg op med 18 stk. 360 Wp. LONGI solpaneler, samt en 5 kWh Sonnen hybrid batteribank. Derfor gav det altså også god mening at han nu kunne teste vores nye ladestander fra Sonnen, da denne spiller enormt godt sammen med Sonnens hybrid batteribank.
“Det geniale med sonnenChargeren er sammenspillet med vores batteribank og solcelleanlæg,
da dens ladefunktioner kan udnytte vores selvproducerede energi til det maksimale.”

– Rasmus Sinding

En af grundene til at Rasmus har valgt at teste sonnenChargeren og lave de fremviste videoer, er at han også har sin egen blog, hvor han laver forskellige interessante indslag om hvad end det nu er han går og laver af forbedringer til hans bolig m.m. Du kan følge med i det på hans hjemmeside,Facebook, og Youtube-kanal.

– Ønsker du at se et tilbud på et solcelleanlæg med batteribank fra Sonnen som tillader tilkobling af sonnenCharger, så kan du altid prøve vores prisberegner. Den anden video blev lavet i sammenhæng med opsætningen af selve solcelleanlægget, hvor han altså går igennem selve Sonnen hybrid batteribanken og dets forskellige features. Det er også denne hybrid batteribank som i sammenspil med sonnenCharger tillader for at de smarte ladefunktioner, som udnytter din selvproducerede strøm til det ypperste i ladning af din elbil.

SonnenCharger har specifikationer som er i toppen med de bedste af de bedste på markedet, men det er på grund af dens innovative ladefunktioner at den står så meget ud i forhold til konkurrenterne. Du kan som med de fleste ladestandere sætte den til at lade bilen hurtigst muligt; men du kan også sætte et tidspunkt den skal lade færdigt, hvorefter ladestanderen så med hjælp fra Sonnens hybrid batteribank bruger vejr- og produktionsdata til at optimere ladningen, så der bliver ladet mest muligt med din selvproducerede el. Derudover kan den også sættes til at lade med udelukkende selvproduceret energi, hvor den altså sætter ladningen på pause hvis der ikke er noget selvproduceret el at tage fra.
sonnen-app-imgsonnen-app-imgsonnen-app-img

– Ønsker du at se et tilbud på et solcelleanlæg med batteribank fra Sonnen som tillader tilkobling af sonnenCharger, så kan du altid prøve vores prisberegner.House-img

Vil du høre mere?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores solcelleanlæg med Sonnen Batterie. Ønsker du rådgivning eller et uforpligtende tilbud?


Kontakt os allerede i dag, så vender en af vores konsulenter hurtigt tilbage.

IMAGE MISSING